H- 8360 Keszthely, Erzsébet királyné utca 18.
Tel: +36 83 378-566; +36 83 378-567

Menu

Kiemelt ajánlatok

  Szabadidős programok

  Programlehetőségek, szolgáltatások a szállodában

  • Borkóstolók
  • Kerékpár kölcsönzés
  • Autóbérlés
  • Transzferszolgáltatás
  • Masszázs
  • Fodrászat, kozmetika, pedikűr

  Programlehetőségek Keszthelyen és környékén

  Hajókirándulások a Balatonon (04.15-10.08.)
  A Keszthelyi öbölben számtalan lehetőség közül választhatnak, a 75 éves nosztalgiahajó, a Csobánc egyórás útjain felül menetrendszeri járattal el lehet jutni Szigligetre, Badacsonyra.

  Nosztalgiavonat (06.20-08.19.)
  A szezonban minden nap gőzmozdony vontatta nosztalgiavonat indul Badacsonyba és vissza Keszthelyre. A bátrabbak segítséggel vezethetik is a gőzmozdonyt.

  Egész napos kirándulások
  A Pusztára, Budapestre, Kis-Balatonra Esti programok: Lovagi vacsora Sümegen, Parasztlakodalom.

  Sportolási lehetőségek Keszthelyen és környékén

  Horgászat
  A Balaton, a környező kis halastavak, bányatavak, a Zala valamint a többi kisebb folyó kiváló lehetőséget nyújtanak a horgászásra. A vízi világ gazdag, csaknem 40 faja hal fogható (fogas, harcsa, csuka, ponty, keszeg stb.)

  Tenisz
  A szállodától 300 m-re található tenisz centrumban télen-nyáron lehetőség van játékra. Csoportok részére is játéklehetőséget tudnak biztosítani.

  Lovaglás
  A szállodától 3 km-re több lovas centrum található. A lovak szerelmeseinek lehetőségük van tanulásra, gyakorlásra, valamint lovas túrákon vehetnek részt.

  Nordic Walking
  A Balaton északi részén több mint 1000 km hosszúságú jelzett turistaút, valamint a Balatont körbefonó bicikli út nyújt kiváló lehetőséget természetjárásra. A térségben több olyan speciális tanösvény is található, melyeken külön szemléltető táblák mutatják be a táj élővilágát.

  Biciklitúra
  A Balatont 200 km hosszúságú bicikli körút fogja körbe. A Keszthely környéki szakasz páratlan élményt nyújt, hiszen áthalad a Zala folyón valamint Fenékpusztán ahol az egykori római erőd a Castrum romjai látható, nem beszélve a páratlan balatoni panorámáról. Ezen felül érdemes Hévízre és a környező hegyekbe, a Zala völgyébe, Tapolcára a Tavas barlanghoz, és a Kis-Balaton körül is önálló túrákat tenni.

  Vitorlázás
  A 73 km hosszúságú Balaton páratlan lehetőséget kínál a vitorlázás szerelmeseinek. Jól felszerelt kikötőiben saját hajóján, valamint bérelt vitorláson is áldozhat hobbijának.

  Hírlevél

  Vendégeink írták

  • "Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, a borok és a gasztronómia egyszerűen fantasztikus. A Balaton közelsége nagyon tetszett. Vissza fogunk még térni!"
   Gülti Nándor

  Kiemelt ajánlatok

   További ajánlatok +